Ingyenes prompt engineering kurzust adott ki fejlesztőknek az OpenAI

 

Mindenki számára ingyenesen elérhető prompt engineering kurzus jelent meg. A tananyagot Isabella Fulford (Twitter-fiókja), az OpenAI technikai csapatának tagja, valamint a mesterséges intelligenca kutatásban úttörő munkát végző Andrew Yan-Tak Ng (Twitter-fiókja) készítették.

Utóbbi egyébként a Coursera távoktatási platform társalapítója és a Stanford Egyetem gépi tanulás kurzusának egykori oktatója. Ng a Google Brain projekt korábbi vezetője és a Baidu kutatóintézetének volt igazgatója. Számos jelentős publikáció szerzője.

Isabella két napja azt írta a Twitteren, hogy nagyon hálás, amiért együtt dolgozhatott a "legendás" Ng-vel. 

A videós tananyagot a DeepLearning.ai oldalán, regisztráció után ITT tudod végignézni. A több mint 70 perces kurzusban az élő példákon túl, szó esik az alapokról, arról, hogy mi a prompt engineering, a témával kapcsolatos fogalmakról, valamint a chatbotkészítés folyamatát is bemutatják. 

Ha viszont komolyabban érdekel a prompt engineering, akkor a Promptmaster oldalán angolul elérhetőek különböző kurzusok. Májusban indul a tanúsítványt biztosító képzésük is. És ígérik, hogy magyar nyelven is elérhető lesz minden tananyaguk. Jelentkezni ITT tudsz a piacon található (jelenleg) egyetlen, hiteles képzésre.

0 Megjegyzések