Bőrdiagnosztika otthonról? Igen, a mesterséges intelligencia ezt is megoldja

 

Furcsa kiütések jelentek meg az arcomon, de csak a jobb oldalt, és csak egy bizonyos területen. A homlokomnál, valamint a fülemnél. Nem nagyon akartam ezzel orvoshoz menni, de nem múlt el. 

Valahogy azonban meg kell oldani a problémát. Ekkor jött a mesterséges intelligencia (MI). Igen, ami már olyan sokat segített rajtam. 

Nos, rátaláltam az AIP Derm-re, ami nem más mint egy online bőrgyógyászati vizsgálat. De a legfontosabb ezzel kapcsolatban:

"lényegében egy mesterséges intelligenciával koordinált, egyablakos digitális kórház, amelyet Európában elsőként Magyarországon integráltak széles lakossági szinten az országos egészségügyi ellátásba, de még idén nemzetközileg is elérhetővé válik".

A honlapon azt írják róla: világvezető teljes körű (end-to-end) technológiákkal és a mesterséges intelligencia segítségével forradalmasítják a bőrgyógyászati eljárásokat. A rendszer mögött a Semmelweis legjobb orvosai vannak.

Kipróbáltam, és remekül működik!

Az oldalt EZEN a linken éred el. Regisztrálni kell e-mail címmel és jelszóval, ezután elérhetővé válik a kezelőfelület. 

A belépést követően az Új vizsgálatra kell kattintva, és oda minden szükséges információt fel kell tölteni. Például a beteg bőrfelületről kérnek fotót, illetve több, a diagnózis felállításához szükséges kérdésre kell válaszolni. Fontos: nem ingyenes. 5660 forintot kell fizetni a vizsgálatért.

Nekem azt ígérték, hogy legkésőbb 72 órán belül választ kapok, de meglepetésemre néhány órán belül már jött is az e-mail a diagnózisról, illetve a kezelőfelületen is leírnak mindent. És ami még nagyon jó, hogy felírnak gyógyszert is, amelyet a felhőbe feltöltenek és bármelyik magyarországi gyógyszertárban ki lehet váltani a TAJ-számoddal.

Így néz ki a kezelőfelületen a kész vizsgálat.

Bármikor lehet új vizsgálatot indítani. 

Szóval, ha éppen nem akarsz orvoshoz menni, vagy túl sokára kapnál időpontot, akkor meleg szívvel ajánlom neked ezt az alternatív, gyors megoldást. Tényleg szuper és praktikus. 

0 Megjegyzések